La cantada de la Mostra de Cançó de Taverna que el dia 14 s’havia de celebrar al passeig i que es va suspendre per la pluja, s’ha traslladat a aquest dijous, 18 d’agost a les 10 de la nit a l’escenari situat davant del Casino Guixolenc.

Els dos grups, que varen coincidir dijous de la setmana passada en l’homenatge a Pepe Giró oferiran dues parts i es reuniran a l’escenari en el comiat final amb les clàssiques peces com el Vell pescador, La Bella Lola i El meu avi.

Per dissabte, un altre dels concerts programats als espais de Sant Feliu, el cantautor guixolenc Josep Andújar “Sé”,“oferirà un dels ja clàssics concerts en un espai adient per a les seves composicions inspirades en els entorns i paisatges d’aquest històric promontori.

Són ja els darrers concerts de la Mostra de Cançó de Taverna que es mou per diversos punts de Sant Feliu com ara el far del port, Salvament, rambla Vidal, passeig del Mar, plaça Mercat i rambla Generalitat

Prèviament, dissabte passat, en Sé,conjuntament amb el jove cantautor local Edgar, varen omplir a vessar la plaça de l’Estació on varen oferir un concert rodó i entranyable dedicat al barri de Tueda que per novè any consecutiu pot escoltar la banda sonora dels seus personatges i carrers. També l’Edgar va oferir les cançons de composició pròpia escrites per a l’ocasió. Aquesta és una activitat organitzada per l’Associació de Veïns de Tueda.