Un any més l’Ajuntament de Sant Feliu ha signat conveni amb les empreses locals, Global Gràfic i Publi-Net Comunicació per confegir la revista de la Festa Major que en aquesta edició es tractarà d’un diari que recollirà tant les activitats lúdiques com bona part de l’oferta comercial del col·lectiu d’establiments que han col·laborat en la seva elaboració.
Aquest tipus de publicació es va instituir fa uns anys quan una empresa forastera, de Ciudad Real, es va oferir per editar-la gratuïtament, proposta que fou benvinguda pel consistori però els amplis continguts publicitaris eren d’altres punts de l’Estat, la qual cosa la feia estranya als ulls dels guixolencs.
A partir de la nova etapa que es va iniciar l’any passat, el compromís adquirit per les empreses locals (a la qual s’ha d’afegir una tercera que és Unipost en el repartiment i bustiatge), s’assenyala en el conveni que se n’han d’imprimir 3.000 unitats, quantitat que s’incrementarà en aquest 2014 fins arribar a les 5.000.
També se n’han d’encarregar de fer-ne el repartiment de 500 pels establiments anunciants i 4.000 per les bústies dels domicilis. A l’Ajuntament se’n lliuraran 500 exemplars per a les àrees municipals. També s’editaran 5.000 quadríptics de butxaca, 700 cartells amb el disseny de Global Gràfic, que serà la portada de la revista  i 2 pancartes per a les entrades a la ciutat per les carreteres de Girona i Palamós.
La setmana entrant podrem comptar amb aquesta nova edició per tal de poder disposar a mans, de tota la programació que va des del 31 de juliol fins el 4 d’agost.