I després

DETINGUTS LLADRES DE DOMICILIS

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) van detenir el dia 24 de setembre un home i una dona, de 23 i 37 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de la Bisbal de l’Empordà, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força a l’interior de domicili.
Entre el mes de febrer de l’any 2013 i el setembre d’enguany, a la població de la Bisbal d’Empordà, es van denunciar tres robatoris en habitatges, comesos amb un mateix modus operandi.
Els autors dels fets accedien als teulats dels edificis violentats, es despenjaven fins una finestra o balcó, que forçaven, i entraven al domicili. En dos dels casos, els propietaris estaven a l’interior dormint i no es van adonar del robatori fins al matí, quan es van llevar.
Durant els robatoris els lladres van sostreure diners, documentació, joies i petits electrodomèstics.
Després del primer fet, els agents de la Unitat d’Investigació de la Bisbal van iniciar les gestions oportunes per tal de localitzar els presumptes autors dels fets. El 15 de setembre van localitzar, en una joieria de la localitat de Palafrugell, unes joies que constaven com a sostretes en un d’aquests domicilis.
Arran d’aquesta troballa, els mossos van comprovar totes les vendes que s’havien efectuat en establiments de compra d’or de la comarca.
Fruit de l’estudi dels contractes de compravenda i contrastat amb les denúncies presentades, la policia va identificar dos germans que podrien ser els autors dels robatoris.
En 24 de setembre els mossos van detenir un home i una dona com a presumptes autors dels tres robatoris amb força a l’interior dels domicilis.
Algunes de les víctimes van recuperar part de les joies sostretes. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
Els detinguts, amb antecedents, va passar el dia 27 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

El més llegit

I després