I després

Detinguts dos homes a Sant Feliu de Guíxols per un presumpte delicte de tràfic de drogues

Segons un comunicat de Mossos d'Esquadra, el passat dijous 5 de desembre, dos homes que anaven amb dues motos van avançar a un cotxe policial superant el límit de velocitat. Sota el seient d'una de les motos van trobar 2,3 quilos de marihuana i 2,4 quilos més a la motxilla d'un dels detinguts.

Compartiu aquesta història

Segons un comunicat de Mossos d’Esquadra, el passat dijous 5 de desembre, dos homes que anaven amb dues motos van avançar a un cotxe policial superant el límit de velocitat. Els vehicles circulaven per la C-31 a l’altura de Castell-Platja d’Aro, la patrulla els van indicar que els seguissin però els motoristes van abandonar la carretera i van agafar la GIV-6621 per intentar escapar, conduint a gran velocitat i fent cas omís dels senyals de trànsit.

La patrulla de Mossos van aconseguir detenir-los dos quilòmetres més endavant, on els van identificar i registrar. Sota el seient d’una de les motos van trobar 2,3 quilos de marihuana i 2,4 quilos més a la motxilla d’un dels detinguts.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial el dissabte 7 de desembre i el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols va decretar la llibertat amb càrrecs per als dos.

El més llegit

I després