I després

Quatre persones detingudes per un delicte de furt a Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 7 de desembre, a Palafrugell (Baix Empordà), quatre persones, dos homes i dues dones, d’entre 23 i 25 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Badalona i Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de desembre, a Palafrugell (Baix Empordà), quatre persones, dos homes i dues dones, d’entre 23 i 25 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Badalona i Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de furt segons informa el gerió.cat.

Els fets van passar el mateix dia 7 de desembre, cap a un quart d’onze del matí, al pàrquing d’un supermercat de Sant Feliu de Guíxols.

Una dona jove va abordar un home d’edat avançada, que es dirigia a buscar el seu vehicle, i va començar a abraçar-lo sense cap justificació. Tot seguit, va aparèixer la dona de l’ancià i, entre tots dos, es van poder desempallegar de la noia, que va fugir corrents.

Poc després, la parella es va adonar que la noia li havia furtat una cadena d’or a l’avi.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van saber que l’autora havia fugit en un vehicle juntament amb tres persones més.

Cap a les dues de la tarda, una patrulla de paisà del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de la Bisbal va localitzar aquest vehicle a la zona de Palafrugell.

Finalment, el van aconseguir aturar a Llafranc, nucli de població del municipi de Palafrugell, i van detenir els quatre ocupants com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Els detinguts, que tenien nombrosos antecedents, van quedar citats al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després