I després

DETINGUT EL PRESUMPTE AUTOR DELS ROBATORIS DE PARQUÍMETRES

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols va detenir de matinada el passat 28 d’agost un romanès de 28 anys com a presumpte autor de reiterats robatoris amb força al llarg d’aquest 2015 en les màquines expenedores de la zona blava de Sant Feliu i de Sant Pol.
L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha reunit els efectius per felicitar-los per l’acció.
500efectius_policials
Fins al moment s’havia denunciat, només a la ciutat, la desaparició d’uns 11.000 euros en total, des de l’inici del primer robatori, al gener d’enguany, i sobretot amb més freqüència a partir del maig i mesos d’estiu.
La Policia Local va iniciar un dispositiu nocturn, centrat especialment en caps de setmana, amb agents de paisà. Al segon dia de tenir en marxa l’operació ja es va detenir el presumpte autor a la matinada.
El van enxampar in fraganti mentre obria i rebentava, amb diferents eines, un dels parquímetres, i situava una bossa de plàstic on queia la recaptació de la màquina. En el modus operandi que es fa servir, la màquina queda totalment inutilitzada. En l’operació també hi va col·laborar els Mossos d’Esquadra.
Aquest estiu s’havien produït a Sant Feliu, i en diferents ciutats de Catalunya, atacs a parquímetres per extreure’n les recaptacions. El fet de ser actuacions aïllades, puntuals, separades en diferents municipis separats, fa difícil les actuacions policials, perquè es juga amb l’aleatorietat a l’hora d’assaltar. No es descarta que hi hagi més detencions.

El més llegit

I després