I després

detenen una cuidadora de persones grans

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Bisbal d’Empordà van detenir el dia 8 d’agost, a la mateixa població, una dona de 39 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Calonge com a presumpta autora de dos delictes de furt i una falta d’estafa bancària.
Segons informen des de l’Àrea de Comunicació de la Direcció General de la Policia, el passat mes de maig els mossos van rebre la denúncia d’una veïna de la població de La Bisbal d’Empordà que havia patit un furt de les seves joies dins de casa seva.
Les dates del furt coincidien en què la víctima, una senyora de 55 anys, havia contractat una assistent les 24 hores del dia per tal que en tingués cura.
La treballadora, quatre dies després de la seva contractació, deixava la feina argumentant que no es veia capacitada per dur-la a terme i va marxar precipitadament del domicili.
Pocs dies després la víctima va veure que del seu joier li faltaven pràcticament la totalitat de les seves joies, valorades en uns 7.000 euros i va denunciar els fets davant els mossos.
Els agents d’investigació, que van fer-se càrrec del cas, van tenir coneixement que l’autora dels fets havia venut diverses joies a un establiment de compra i venda d’or de la població de Palamós. Concretament, va arribar a vendre 11 peces d’or, per les que va obtenir un total de 1.125 euros.
Per aquest motiu els mossos van detenir la cuidadora per un delicte de furt. En el moment de la detenció, i un cop escorcollats els seus efectes personals, se li va trobar, a l’interior de la bossa de mà, un Document Nacional d’Identitat a nom d’una altra dona, així com altres objectes de procedència no lícita.
Fetes les gestions la unitat d’investigació va saber que aquesta documentació corresponia a una veïna de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) que el passat 4 d’agost havia denunciat, a la comissaria de referència, la sostracció de la seva bossa de mà mentre estava en un emprovador d’un centre comercial de Barberà del Vallès. Dins hi portava documentació personal, diversos objectes i les claus del seu cotxe. Per aquest motiu se li va imputar un segon delicte de furt.
La investigació però va donar més fruits. Es va descobrir també que la detinguda havia sostret una targeta bancària amb la qual havia realitzat diverses compres el mes de maig per internet. La titular de la targeta ho havia denunciat davant la Policia Local de Castellar del Vallès.
La detinguda, a qui li consten antecedents per fets similars, serà citada properament per declarar davant l’autoritat judicial competent.

El més llegit

I després