I després

Des de l’1 d’octubre se sancionarà als vehicles que accedeixin al nucli antic sense autorització

Compartiu aquesta història

Per aconseguir l’autorització d’accés cal fer un tràmit a través del web de ciutadania de l’Ajuntament perquè la matrícula passi a la base de dades de vehicles autoritzats

 

A partir del proper dissabte 1 d’octubre es començarà a sancionar als vehicles que accedeixin al nucli antic sense autorització. El control dels vehicles es fa a través d’unes càmeres instal.lades en diversos espais d’aquesta zona.

Les càmeres estan equipades amb un lector automàtic de matrícules que, mitjançant un programari informàtic, les compara amb la base de dades de vehicles autoritzats. Podeu accedir al tràmit per autoritzar el vostre vehicle fent clic aquí.

Segons explica la Policia Local, s’ha informat a conductors de 633 vehicles que han entrat a la zona delimitada en el període de prova del sistema. Des de l’Ajuntament afirmen que la instal.lació d’aquest equip de càmeres té com a finalitat consolidar la peatonalització d’aquest sector i afavorir un model de mobilitat més sostenible, a més de donar impuls al comerç urbà.

El més llegit

I després