L’alcalde, Joan Alfons Albó, va fer dijous a través de la nostra emissora, una crida a tots eles ciutadans per tal d’acumular denúncies contra un delinqüent multireincident que fa anys que porta de corcoll a veïns de Sant Feliu i rodalies.
Aitor, aquest és el nom, anunciava l’alcalde, de l’individu que fa anys que té en alerta a Sant Feliu pels seus innumerables presumptes robatoris, furts, assetjaments i okupacions d’habitatges, aquell que també té més que tips als mossos que el porten davant del jutge i surt impune pel benefici de la llei que contempla aquestes accions com a insuficients per a posar-lo entre reixes.
El dia que va robar l’ordinador portàtil al propi alcalde (aleshores era Pere Albó) es va poder fer una suma de delictes per engarjolar-lo però la seva estada es va fer curta pels afectats que no es lliuraven d’ell.
Entre altres, havia viscut en una comunitat del carrer del Bruc i tenia als veïns 24 hores de guàrdia perquè els entrava als domicilis per terra mar i aire. L’alcalde comentava que també té històries revestides de drama en les quals posa per davant la mare i una filla amb l’objectiu real de disposar de diners per a les seves addiccions, afegia el batlle.
La darrera casa que va okupar està ubicada al barri del Puig als veïns del qual, sense cap culpa, els ha tocat la loteria negativa d’haver de suportar-lo.  Fins i tot ha provocat una reunió de l’alcalde amb el president de l’associació de veïns per veure com es pot buscar una solució que vagi més enllà d’una darrera acció realitzada d’haver de tancar amb totxos els accessos a la casa okupada pel personatge.
De situacions d’aquestes els ciutadans de Sant Feliu n’han patit moltes però la gota que ha fet vessar el got és quan ja els afectats són nens i nenes als quals entre altres ensurts, els sostreu els mòbils.
El personatge, d’una alçada considerable, imposa amb la seva presència i se’n surt amb la seva davant de les  víctimes escollides i l’alcalde, Joan Alfons Albó, ha fet aquesta crida assegurant que cal acabar amb el mal viure que permanentment genera aquesta persona als seus conciutadans i que la col·lecció de denúncies és la única via que ho pot fer possible, atès “que no para de generar un malviure a la comunitat”.