I després

Demà comença l’Enganxa’t amb 268 inscrits i 23 empreses que ofereixen llocs de treball

Compartiu aquesta història

Demà dijous 30 de març se celebra al Monestir de Sant Feliu la 6a edició de les jornades d’ocupació ‘Enganxa’t’, que connecten persones que busquen feina amb empreses que ofereixen llocs de treballs, a través del sistema d’entrevistes exprés.

En aquesta edició hi ha hagut 268 inscripcions i hi participen 23 empreses, que oferten 168 llocs de treball en total. Aquest any s’han superat les expectatives d’empreses que han demanat participar-hi. Algunes d’elles no s’han pogut encabir en les jornades però se’ls seguiran gestionant les ofertes laborals de manera interna.

Ana Laura Molero, tècnica responsable Servei de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament, ens explica que a més de les entrevistes de feina exprés, també hi haurà un espai que comptarà amb diversos estands d’informació laboral dirigits als participants.

 

L’any passat l’Enganxat va gestionar vora 40 ofertes de feina de 23 empreses participants i s’hi van inscriure unes 200 persones. En l’edició d’aquest 2023, hi participen empreses com Decathlon, Mifas, Mercadona, Neteja la Bruixa, així com diversos restaurants i hotels.

El més llegit

I després