I després

Del 27 de maig al 3 de juny, preinscripcions de batxillerat

Si dies enrere parlàvem de les preinscripcions en educació infantil, primària i secundària obligatòria, aquesta setmana és el torn dels futurs alumnes de batxillerat. El període de preinscripcions per a aquest col·lectiu s'obre dimecres, 27 de maig, i acaba dimecres de la setmana següent, dia 3 de juny.

Compartiu aquesta història

Si dies enrere parlàvem de les preinscripcions en educació infantil, primària i secundària obligatòria, aquesta setmana és el torn dels futurs alumnes de batxillerat. El període de preinscripcions per a aquest col·lectiu s’obre dimecres, 27 de maig, i acaba dimecres de la setmana següent, dia 3 de juny. Es tracta d’un tràmit imprescindible per als estudiants que el proper any escolar 2020-2021 tenen pensat cursar primer o segon de batxillerat.

El funcionament és molt similar al de les preinscripcions d’infantil, primària i secundària obligatòria, és a dir, a través d’Internet, realitzant el tràmit que trobareu a la web preinscripcio.gencat.cat i enviant-ne el resguard a la bústia oficial de correu electrònic del centre que hagueu escollit com a primera opció. Al mateix correu també haureu d’adjuntar documentació annexa acreditativa que trobareu a la mateixa web oficial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Segons s’indica a la web oficial del departament, només en casos excepcionals en què no es pugui enviar el resguard o la documentació per correu electrònic es podrà fer l’entrega de manera presencial. Això sí, s’haurà d’haver concertat amb antelació cita prèvia amb l’institut en qüestió.

El més llegit

I després