DEBATS MUNICIPALISTES PARTICIPATIUS

Dos grups polítics de Sant Feliu de Guíxols, ICV-EUiA, el grup promotor de la CUP local i també el moviment ciutadà Assemblea Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro del Procés Constituent, s’han posat d’acord per impulsar un cicle de debats municipalistes que començarà aquest divendres, 21 de febrer, a les 19h a la Biblioteca Municipal de la ciutat.
La primera cita es farà sota el títol: “La crisi no acaba demà: què fem des dels municipis” on hi intervindran Elena Idoate, del Seminari d’Economia Crítica Taifa i Marta Ribas Frías, diputada al Parlament de Catalunya per ICV-EUiA i responsable de política municipal. L’actriu guixolenca Giorgia Bonell farà de presentadora i conduirà el debat.
La intenció és que tingui una periodicitat mensual i ja s’anuncien diversos assumptes pel mes de març com ara: “Alternatives a l’atur: Repartiment del treball, cooperativisme i plans d’ocupació”; per l’abril : “Turisme medi ambient i model de ciutat” i pel maig:” Democràcia directa i participativa”.
Els organitzadors volen donar a les trobades un perfil marcadament participatiu, de manera que la veu del públic i el debat que es pugui generar siguin elements essencials per promoure les intervencions de les persones assistents i el mecanisme per suscitar qüestions i solucions sorgides des de la ciutadania.

cartell 1r debat

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació