600 THYSSEN

DARRERS DIES PER VISTAR L’EXPOSICIÓ A L’ESPAI CARMEN THYSSEN I L’ATELIER PEPA POCH AL MONESTIR

El proper diumenge 14 d’octubre finalitza l’exposició d’aquest 2018 de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols que s’ha pogut visitar a l’edifici del Monestir sota el nom de Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff.
Simultàniament també acaba l’exposició L’Atelier-Pepa Poch, ubicada a la quarta planta del mateix edifici.

La mostra compta amb obres de Van Goyen, Ramon Martí Alsina, Eliseu Meifrèn, Paul Signac o Camille Pissarro. És una ocasió per comprovar de primera mà com s’ha reproduït el paisatge al llarg del temps.
Aquesta exposició descobreix, a través d’una seixantena de quadres, la transformació del paisatge i els canvis de relació que la societat hi ha anat fent. També explica com la pintura i les innovacions tècniques i estètiques incideixen en la percepció de l’entorn.

A més teniu encara dues oportunitats -dissabte i diumenge- per gaudir de les visites guiades a càrrec de l’Anna Abadia, que converteix el recorregut per la mostra en una font de descobertes i matisos.
Per als més petits, dissabte a les 6 de la tarda hi ha la visita guiada familiar.

D’altra banda els alumnes que visiten la mostra -uns 2.000 des de mitjan setembre- poden bescanviar el tiquet de l’entrada escolar per dues entrades de tarifa reduïda i una entrada infantil gratuïta.

L’exposició que es troba a la planta superior del Monestir, sota el títol  L’Atelier-Pepa Poch, es tracta d’una intervenció de l’artista sobre aquest espai, transformant-lo en un atelier, que és un espai dinàmic en el qual realitza la seva obra. No és una exposició convencional, d’objectes inanimats, sinó que té vida pròpia.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació