I després

DARRERS DIES PER VISTAR L’EXPOSICIÓ A L’ESPAI CARMEN THYSSEN I L’ATELIER PEPA POCH AL MONESTIR

Compartiu aquesta història

El proper diumenge 14 d’octubre finalitza l’exposició d’aquest 2018 de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols que s’ha pogut visitar a l’edifici del Monestir sota el nom de Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff.
Simultàniament també acaba l’exposició L’Atelier-Pepa Poch, ubicada a la quarta planta del mateix edifici.

La mostra compta amb obres de Van Goyen, Ramon Martí Alsina, Eliseu Meifrèn, Paul Signac o Camille Pissarro. És una ocasió per comprovar de primera mà com s’ha reproduït el paisatge al llarg del temps.
Aquesta exposició descobreix, a través d’una seixantena de quadres, la transformació del paisatge i els canvis de relació que la societat hi ha anat fent. També explica com la pintura i les innovacions tècniques i estètiques incideixen en la percepció de l’entorn.

A més teniu encara dues oportunitats -dissabte i diumenge- per gaudir de les visites guiades a càrrec de l’Anna Abadia, que converteix el recorregut per la mostra en una font de descobertes i matisos.
Per als més petits, dissabte a les 6 de la tarda hi ha la visita guiada familiar.

D’altra banda els alumnes que visiten la mostra -uns 2.000 des de mitjan setembre- poden bescanviar el tiquet de l’entrada escolar per dues entrades de tarifa reduïda i una entrada infantil gratuïta.

L’exposició que es troba a la planta superior del Monestir, sota el títol L’Atelier-Pepa Poch, es tracta d’una intervenció de l’artista sobre aquest espai, transformant-lo en un atelier, que és un espai dinàmic en el qual realitza la seva obra. No és una exposició convencional, d’objectes inanimats, sinó que té vida pròpia.

El més llegit

I després