I després

Darrers dies per apuntar-se a la Volta del Serrà amb preu reduït

Aquest any com a novetat hi haurà una prova anomenada 'Juriola' que es farà mentre dura la volta i que està dirigida a qui vulgui iniciar-se en la natació

Compartiu aquesta història

Fins aquest proper dilluns 14 d’agost estan obertes les inscripcions amb preu reduït per participar a La Volta del Serrà que organitza l’Aquàtic Club Xaloc i que se celebra el proper 27 d’agost amb sortida des de la badia de Sant Feliu.

Aquesta tradicional prova estival consisteix en una travessia que es fa per parelles, on un va nedant i l’altre l’acompanya amb el caiac, que es poden anar rellevant tantes vegades com creguin necessari. El recorregut total és de 7 quilòmetres.

Hi poden participar esportistes que hagin nascut l’any 2008 o abans i, com a mínim, un component de l’equip ha de ser major d’edat. Els participants a la prova poden portar el seu propi caiac o bé utilitzar-ne un dels que facilita l’organització abans de l’inici de la volta.

Aquest any, i com a novetat, el Xaloc ha preparat una prova d’iniciació a la natació que porta per nom ‘Juriola’. És una activitat gratuïta i dirigida a qui vulgui fer-la mentre s’espera que els participants de la Volta del Serrà acabin el recorregut, que sol ser d’unes 2 hores. Ens ho explica el predient del Xaloc, Josep Maria Esteva.

La propera activitat que organitza el club de natació és la Travessia Nedant, que se celebrarà aquest proper diumenge dia 14 d’agost al matí a la badia de Sant Feliu i que consta de tres distàncies: una de 1.100 metres, una altra de 400 i finalment, una pels més petits de 100 metres i que té lloc a la platja gran de Sant Feliu.

El més llegit

I després