I després

Darrers dies per apuntar-se a la cursa Ganxotrail que organitza el Montclar

La prova es pot fer en dues distàncies, de 13 i 18 quilòmetres, i s'hi pot participar corrent o caminant

Compartiu aquesta història

Imatge portada: C.E. Montclar

Aquesta setmana acaba el termini de les inscripcions per participar en l’edició d’aquest any de la cursa Ganxotrail que organitza el Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols per aquest proper diumenge 14 de gener.

La prova es pot fer en dues distàncies, de 13 i 18 quilòmetres, està oberta a tothom i es pot realitzar corrent o caminant.

La recollida de dorsals serà el proper dissabte 13 de gener de 18 a 20 hores al Pavelló de La Corxera. També es podran recollir al mateix lloc, el mateix dia de la prova de 7.30 a 9 del matí.

La sortida de la Ganxotrail serà diumenge a partir de les 9.30 hores des del Passeig de Rius i Calvet. Els participants podran gaudir de servei de dutxes al pavelló municipal i també de fisioteràpia en l’arribada.

En aquesta edició, com a novetat, hi haurà el ‘Tram 2K sprint’, un recorregut cronometrat de 2 quilòmetres i 150 metres de desnivell positiu, on el més ràpid i la més ràpida es proclamaran campions.

Els preus, que inclouen l’assegurança, són de 20 euros per la prova cronometrada de 18 quilòmetres i de 15 euros per la marxa de 12.

Mapa del recorregut

El més llegit

I després