I després

DARRERES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA

Compartiu aquesta història

El passat divendres 19 de juny, es va tancar el curs escolar de l´Escola de Música de Sant Feliu-Platja d’Aro amb dos concerts de fi de curs on hi van participar tots els grups grans, tant instrumentals com corals.
Ambdós concerts es van separar per nivells i es va poder escoltar el nivell elemental i el mitjà, amb les dues corals, orquestra de vent, corda i guitarres, pianos a sis mans i percussions de cada nivell.
El teatre-auditori es va omplir a vessar per seguir les evolucions dels joves músics i es va servir un pica-pica entre concerts.
El proper 7 de juliol a les 22h, es podrà assistir al darrer concert amb participació de l´Escola de Música on, amb motiu del curs d´ensenyants de música de Catalunya (AEMCAT), la coral jove i l´orquestra de nivell mitjà, oferiran un concert al teatre-auditori de Guíxols.
Ja s’ha anunciat que el curs vinent començarà el 14 de setembre, on es presentarà la novetat de música a P3 i, a més, s’oferiran cursos de música per nadons, la qual cosa representa que resta oberta a qualsevol franja d´edat.

 

El més llegit

I després