La piscina coberta mancomunada esdevindrà una instal•lació esportiva de 4.222 metres quadrats que inclourà una piscina de 25 x 12 m i sis carrers, la piscina auxiliar per wellness, saunes, hidromassatge, així com sales de gimnàstica, de musculació, tres pistes de pàdel, bar i restaurant.
Segons informa gironanoticies.com, les obres de construcció de la piscina mancomunada de Palamós, Calonge i Vall-llobrega es troben en la seva darrera fase i dins el calendari previst, que permetrà la finalització global del projecte a mitjans del mes que ve i, per tant, la posada en funcionament del nou equipament a finals de gener.
Un cop entri en funcionament la nova piscina, aquesta esdevindrà la primera a Catalunya que s’ha impulsat de manera mancomunada i que ha permès que tres municipis amb consistoris de diferent color polític hagin treballat de manera conjunta per tal d’aconseguir fer realitat un projecte ambiciós que ha de donar servei a una població global d’uns 30.000 habitants.
En l’actualitat l’empresa que gestionarà aquesta instal•lació esportiva ja està comercialitzant les inscripcions, que es realitzen en les mateixes instal•lacions de la nova piscina. Per a sol•licitar més informació els interessats també es poden adreçar al telèfon 972 661 365 o bé a gavarres@mesgavarres.com.
Aquest complex esportiu es troba situat a la zona del Balitrà Est, dins del terme municipal de Calonge i a tocar de Palamós. El projecte bàsic amb piscina coberta, defineix una instal•lació de 4.222 metres quadrats que inclou una piscina de 25 x 12 m i sis carrers, la piscina auxiliar per wellness, saunes, hidromassatge, així com sales de gimnàstica, de musculació, bar i restaurant i zona de serveis.
La piscina coberta s’ha construït en un edifici, de planta soterrada i una en superfície, que minimitza l’impacte visual, adaptant-se al terreny en pendent, així com una orientació cap al sud amb una presència important dels elements de vidre per aprofitar al màxim la llum natural.
El projecte també inclou la urbanització externa del nou equipament esportiu, amb una superfície de 3.755 metres quadrats on s’inclou, tres pistes de pàdel, un ampli aparcament, les zones verdes i els accessos.