I després

Cursos de formació i Voleu traballar a Europa?

Compartiu aquesta història

Cursos de formació el dijous 6N

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols juntament amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya, endega un curs subvencionat amb certificat de professionalitat d’activitats administratives en la relació amb el client i un curs de promoció turística local i informació al visitant per persones aturades .

Es farà una sessió informativa el proper dia 6 de novembre a les 10h a la Biblioteca Municipal

Les persones que estiguin interessats a la realització d’aquest curs, preguem es posin en contacte amb el nostre servei de Guíxols Desenvolupament ( c/ dels enamorats 65-99 estació autobús sarfa telf 972 32 70 33 o al correu electrònic som@guixols.cat).

 

Voleu treballar a Europa? divendres 7N xerrada

El divendres, 7 de novembre, a les 10 del matí, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, sessió informativa: “ Vols treballar a Europa?, xarxa EURES”, a càrrec de Cinta Vallespín per a persones interessades, amb idiomes i que siguin ciutadans europeus. Cal confirmar assistència al Servei d’Ocupació Municipal. Telèfon 972 32 70 33 o bé al correu som@guixols.cat

El propòsit de EURES és proporcionar serveis d’informació, assessorament, contractació i col·locació (cerca d’ocupació) als treballadors i empresaris, així com a qualsevol ciutadà que desitgi beneficiar-se del principi de la lliure circulació de les persones que compta amb una xarxa humana de més de 850 consellers a tota Europa.

A més, ofereix vacants d’ocupació en 31 països europeus, currículums de candidats interessats, la qual cosa necessita saber per viure i treballar en l’exterior, i molt més. A dia d’avui es comptabilitzen 1 256 845 vacants d’ocupació, 975 732 currículums vitae i 29 027 empresaris registrats..

A les regions frontereres d’Europa, EURES té una important missió que complir per informar i ajudar a resoldre els problemes de tot tipus que puguin experimentar els treballadors que creuen diàriament la frontera i les empreses en les quals treballen.

Creada en 1993, és una xarxa de cooperació entre la Comissió Europea i els serveis públics d’ocupació europeus dels estats membres, a més de Noruega, Islàndia i Liechtenstein i altres organitzacions associades. Els recursos conjunts dels membres i organitzacions associades proporcionen una sòlida base perquè la xarxa EURES ofereixi serveis d’alta qualitat a treballadors i empresaris, una forma fàcil de trobar informació sobre les oportunitats d’ocupació i aprenentatge a Europa.

El més llegit

I després