I després

Curs d’Estiu sobre Egipte a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Entre l’1 i el 5 de juliol, s’impartirà a Sant Feliu el curs estiu “L’Art per a l’eternitat: l’evolució de l’art de l’Egipte dels faraons durant l’Imperi Nou” en el marc dels cursos d’estiu de la FundacióUniversitat de Girona: Innovació i Formació i la Universitat de Girona.
Quant al curs sobre Egipte, d’un total de 15 hores, s’impartirà a la Casa Palet, al carrer Pecher, 7-9 i que té un preu de 70 euros, té com a objectiu introduir l’alumnat en l’art d’un dels períodes més importants de tota la història de l’Egipte faraònic. Al llarg de cinc sessions els alumnes obtindran una visió global de l’evolució de l’art egipci en els àmbits de l’arquitectura, l’escultura i la pintura, i una visió actualitzada de les darreres descobertes arqueològiques del sud d’Egipte i que estan relacionades amb els temes tractats en el curs.
Està destinat especialment per a estudiants de llicenciatura i diplomatura de facultats i escoles universitàries (Arts i Humanitats, Turisme, etc.), doctorands i persones interessades en l’art, l’arqueologia i la història del món antic, especialment la civilització egípcia.
Els cursos d’aquest programa poden ser objecte de reconeixement acadèmic per part de la Universitat de Girona i pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i les matrícules ja son obertes: www.Fundacioudg.org/estiu2013
Programa:1- La Dinastia XVIII (1a part), 2- La Dinastia XVIII (2a part), Dinastia XIX (1a part), 4.- La Dinastia XIX (2a part) i 5- La Dinastia XX.
Professor: Xavier Martínez Babón, Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Magister en Egiptologia per la Universitat de Tübingen (Alemanya), professor de llengua i història de l’antic Egipte al Museu Egipci de Barcelona i epigrafista de la missió arqueològica al temple de Milions d’Anys de Tutmosis III a Luxor (Egipte).
Coordinació:Francesc Aicart Hereu. Diploma d’Estudis Avançats en Arqueologia per la Universitat de Girona. Doctorand del programa de Ciències Humanes i de la Cultura de la UdG i tècnic d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després