I després

Curs massatge infantil a PDA

Compartiu aquesta història

Primera edició de l’any 2014 del Curs de massatge infantil, segons informa el web www.platjadaro.com, del 14 de gener al 25 de febrer a la Casa Lila de Platja d’Aro (10.30-12 h), adreçat a famílies amb fills fins a un any de vida (inscripció: 20 euros –dóna dret a participar també a les xerrades d’alletament matern i al serveis setmanals Espai Nadó i Espai Familiar, durant tot l’any-).
Els curs forma part del Programa preventiu per a famílies amb fills fins a 12 anys, que impulsen la regidoria de benestar social de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i la Comissió d’Infància del municipi. Al llarg de l’any hi haurà quatre cursos més: 4 de març-22 d’abril, 6 de maig-17 de juny, 16 de setembre-28 d’octubre, i 4 de novembre-16 de desembre. L’Àrea de Nadons del programa, també inclou dues xerrades d’alletament matern els dimarts 29 d’abril i 28 d’octubre a la Casa Lila de Platja d’Aro (10.30-12 h), a càrrec de Mames Braves.
També s’ofereix l’Espai Nadó a la Casa Lila de Platja d’Aro (divendres 10.30-12), on les famílies amb nadons fins a un any, o en el darrer trimestre de l’embaràs, poden trobar-se amb els seus petits i amb altres famílies per facilitar l’intercanvi, la informació i el suport a la criança. De característiques similars s’estrena enguany l’Espai Familiar, però per a famílies amb infants de 9 mesos a 3 anys (dimarts 16-18 h Llar d’Infants de Platja d’Aro).
També es desenvolupa el projecte Nascuts per Llegir, que promou la lectura des del primer mes de vida, vetllant per establir un vincle afectiu entre adults i petits al voltant del llibre amb la participació de diversos agents: pediatria del CAP (introdueix el llibre com una eina per valorar-ne el desenvolupament), la biblioteca (amb el Racó Ser Pares amb una selecció d’obres relacionades amb el creixement i desenvolupament de l’infant i la lectura, i amb sessions de l’hora del conte), i les escoles (amb programes de promoció de la lectura).

El més llegit

I després