I després

Curs d’atenció sanitària organitzat pel Punt Jove

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del Punt Jove, organitza un curs presencial d’Atenció Sanitària Immediata (ASI) Nivell1, adreçat als i les joves de la ciutat que tinguin 16 anys o més.

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del Punt Jove, organitza un curs presencial d’Atenció Sanitària Immediata (ASI) Nivell1, adreçat als i les joves majors de 16 anys.

Es tracta d’un curs teòric i pràctic de 30 hores per donar capacitats per la resolució de situacions d’emergència i problemes de salut en la vida diària, com també dotar dels coneixements teòrics i habilitats per donar una resposta inicial i eficaç fins l’arribada dels professionals mèdics.

Les persones participants que compleixin amb l’assistència mínima obligatòria i superin les proves d’avaluació obtindran el diploma acreditatiu com també el carnet de socorrista de Creu Roja.

Les inscripcions es poden fer al Punt Jove, a l’edifici de Les Vetlladores del carrer del Mall, del 10 al 18 de maig de 16.00 a 19.00 hores. El cost és de 50 € pel públic general o de 35 € pels inscrits al Punt Jove.

Per més informació podeu trucar al telèfon del Punt Jove 670 47 12 93.

El més llegit

I després