Cuines del món, un taller interessant a Sant Feliu per anar més enllà dels fogons

Us reproduïm una nota en el qual es planteja una iniciativa tant interessant com saborosa, una activitat gens freqüent al municipi que ens convida a traspassar fronteres a través de la gastronomia:
Les experiències culinàries que vam fer durant el viatge al Marroc del desembre – gener ens han animat a aprendre de primera mà alguns dels secrets de la cuina magrebina…i no ens aturem aquí.
Us proposem un curs en 4 etapes, una cada mes, amb cuiners i cuineres que ens portin plats molt diferents als que habitualment hem aprés a casa de la mare , de l’avia o d’algun pare espavilat.
Els xefs seran:  Rkia (Marroc), Abdoulaye (Mali) i Verónica (Xile) Tots tres són col·laboradors del Mescladís, http://www.mescladis.org/es/, una organització d’economia solidaria que treballa amb immigrants en el camp de la restauració. També tindrem en Carles, un cuiner català especialitzat en cuina de Thailàndia. La proposta és de 4 tallers de cuina, a Sant Ramon,49-2n de Sant Feliu de Guíxols per un preu total de 100 € . Això inclou l’aprenentatge dels plats que es cuinaran i un sopar o dinar amb el components del curs i els cuiners i cuineres.
Hem pensat que el millor moment per fer-ho és el dissabte. Començarem a  mig matí amb temps suficient per preparar els plats per a l’hora de dinar tots plegats. Dependrà de cada cuiner/a fixar el temps necessari per a la confecció del menú, per  tant l’hora de començar el curs pot variar una mica.
Com que pensem que el curs pot interessar a moltes persones hem ampliat l’oferta també al divendres a la tarda – vespre, de manera que hi pugui assistir més  gent i sopar junts.
Entenem que aquesta no és només una ocasió d’aprendre plats que no coneixem i passar una estona agradable assaborint-los, sinó també una oportunitat per conversar i conèixer persones d’altres països que han escollit el nostre per viure en aquest moment.

Les dades que proposem pels tallers de cuina son:

Divendres

  • 17 març
  • 1 abril
  • 6 maig
  • 17 juny
Dissabtes

  • 18 març
  • 2 abril
  • 7 maig
  • 18 juny
Cuiners/es

Rkia .

Abdoulaye .

Verónica .

Carles .

Contacte  Laura Cantizanolauraluni67@hotmail.com i Julià Castelló jcastelloj@hotmail.com 972328660 i 669730273

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació