El Carnaval ja  s’ha posat en marxa amb el sopar de les colles celebrat dissabte amb una gran participació, el primer acte previ a la setmana gran del Carnestoltes ganxó, un esdeveniment que es fa possible gràcies als treballs de mesos i mesos de dels components de carrosses i comparses.

Ara, doncs, és l’hora que gaudeixin de la feina mostrant la seva originalitat i vivint la festa intensament, sense maldecaps, assaborint cada pas de la seva desfilada i cada mirada dels espectadors que contemplen la originalitat dels participants.

Mentrestant, establiments com Cuinats Carrer Major, posarà tots els seus mitjans humans i tècnics per tal d’ oferir a les colles de les carrosses, comparses i espectadors, un servei de càtering  per a un gran nombre de persones i a preus a la mida de totes les butxaques.

Si voleu informació per tal d’assegurar-vos les millors viandes, us podeu adreçar al carrer Major, 38 de Sant Feliu de Guíxols. També podeu trucar al telèfon: 972.32.62.64 o al seu web: www.cuinatscarrermajor.com

Com sempre l´Enrique, fidel al seu eslògan “Cuinats Carrer Major us fa la vida més fàcil” continua al peu dels fogons preparant tota mena d’àpats tant per aquestes ocasions especials com pel seu menú diari a més del plat del dia amb amanides, pastes, arrossos,  pollastres a l´ast, croquetes, canelons casolans, cargols, els rostits i, per encàrrec; paella, fideuà, peix al forn i tot el que us vingui de gust .
La resposta dels clients ha estat en tot moment molt positiva i el boca-orella, la millor publicitat per confiar en la qualitat i sabor dels productes que hi podeu escollir en totes les ocasions.