I després

Cròniques: A.C.Xaloc als Jocs Escolars // Dóna la Cara per la Independència

Compartiu aquesta història

Aquàtic Club xaloc

Dissabte dia 17 de març es varen celebrar a Roses els Jocs escolars de natació clàssica. Una jornada on nens i nenes de l’Alt Empordà i el Baix Empordà participen en tots els estils de natació clàssica, braça, papallona, crol i esquena.
El Club Acuatic Xaloc ha participat amb tots els nedadors del club petits i grans, eren un total de 65 nedadors.
El club va sortir ven carregat de medalles, 16 d´or, 12 de plata, 8 de bronze, en relleus de 4x50m, tres medalles d´or, en 4x25m, dos medalles de plata i una de bronze.
Enhorabona a tots i a tots els que han quedat dels tres primers que tornaran a passar un altre fase de classificació per anar a les finals de Catalunya.

 

Guíxols per la Independència

Com ja havíem anunciat, diumenge, 25 de març, Guíxols per la Independència (GxI) va realitzar un acte de difusió de la iniciativa “Dóna la cara per la Independència” ala Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols.

L’organització considera que la campanya va ser un èxit de participació i es va aconseguir que es sumessin a la iniciativa gairebé un centenar de persones, una seixantena de les quals eren ganxons.

Actualment, Sant Feliu de Guíxols, es troba entre els 20 municipis de Catalunya amb més adherits a la campanya, però des de GxI es considera que s’hi ha d’afegir més gent. És per aquest motiu que el diumenge, 15 d’abril, tornaran a sortir al carrer per tal d’aconseguir que més ganxons s’adhereixin a la campanya.

Si voleu participar en la iniciativa trobareu més informació a la web: www.donalacara.cat

El més llegit

I després