I després

CRÒNICA DEL XXVIII OBERT DE TENNIS CIUTAT DE SFG

Compartiu aquesta història

Ens arriba la crònica del 28è Obert de Tennis Ciutat de Sant Feliu de Guíxols finalitzat el passat diumenge amb molt èxit.
“El nivell dels jugadors ha estat molt alt, sumat als 600 € de dotació econòmica, arribant-se en ambos quadres a les 16 estrelles de classificació.
Les 2 finals masculina i femenina s’han disputat entre els 2 classificats de més rànquing.
Així Marc Fornell (1) RK76 (Cercle Sabadelles) ha derrotat Roger Ordeig (2) RK81 CT Manresa després de més de 3 hores de partit a ple sol (11h a 14h) per 6-1/5-7/6-4. En Semifinals, Fornell havia derrotat Jeremias Lima RK203 (RCPolo) per un ajustat 7-6(4)/7-6(7) mentre que Ordeig també s’havia desfet del defensor del títol Gerard Gllego RK3414 (Farners TC) per un lluitat 1-6/6-3/6-1.
Al quadre femení, Judit Vives (1) RK49 (Indep FCT) va guanyar Marina Alcaide (2) RK52 (RCTBarcelona ) per 7-6(4)/6-1. En semifinals Vives derrotava Nora Vila RK199 (CT Salt) per un clar 6-0/6-0 i Alcaide es desfeia de Nora Ayala (3) RK83 (CT Salt) per 6-3/6-1.
Els campions es varen emportar els tradicionals vaixells emmarcats que es venen lliurant els darrers 20 anys, des de que el 1996 es va organitzar el Campionat d’Espanya a la platja de Sant Pol (SFG) i l’Ajuntament els va regalar als millors jugadors (Moyà, Corretja, Costa…) com a record de la seva participació.
A la cloenda varen assistir: Joan Vicens (President CTGuíxols), Josep Melcior Muñoz (Ajuntament SFG), Isidre Tenas (Sots-president Federació Catalana de Tennis a Girona).
Destacar que tot i haver estat una setmana especial amb 2 dies escolars encara i un pont per obrir estiu, el retorn d’aquest històric torneig després de 27 edicions encapçalant el Circuit Gironi d’Oberts (CGO) haurà aconseguit estar a l’alçada de les edicions anteriors i obrir l’etapa estival del Circuit que cada setmana, durant les 11 següents, oferirà una nova oportunitat de competir als jugadors gironins i a tots els que vulguin venir a Girona per aconseguir els punts i els diners que s’ofereixen.
La organització, encapçalada pel Jutge Àrbitre de les 28 edicions, Xavi Bosch, es va comprometre a intentar que la 29 edició incrementi la dotació econòmica per seguir essent un torneig de prestigi dins del Circuit Gironí d’Oberts”.

El més llegit

I després