I després

CRÒNICA DEL CAMPIONAT DE KARATE ESCOLAR

Compartiu aquesta història

El passat diumenge dia 29 d’abril el club C.E. Dojo Sant Feliu va organitzar el Campionat Escolar 2018 de karate al pavelló de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols amb un èxit de participació i assistència.

El campionat va començar a les 10:30 hores del matí i tal i com s’havia previst i va acabar a les 12:30 hores, comptant amb la participació d’una trentena de karatekes d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys, sobretot nens i nenes d’iniciació que procedents de les diferents escoles de la zona de l’escola Pedralta de Santa Cristina d’Aro, de l’escola Vall d’Aro de Castell-Platja d’Aro i del Baldiri Reixach i de l’escola de karate Dojo San Feliu de Sant Feliu de Guíxols.

Les modalitats que es van realitzar van ser kata (demostració tècnica) i kumite (combat esportiu). La modalitat de kata va ser organitzada per punts, fet que permet sortir dues vegades als alumnes i els dona una segona oportunitat per demostrar la seva vàlua i més experiència per si volen participar en competicions més grans, a més d’una gran oportunitat perquè es relacionin els nens de les diferents escoles de la zona on es practica karate, establint noves amistats i nous lligams en un ambient sa i esportiu.

Els organitzadors han agraït a través d’una nota la col·laboració de l’Ajuntament, especialment del regidor David Oliveras, als pares i mares, als alumnes, les seves entrenadores que van col·laborar per poder realitzar el campionat en les millors condicions i també al personal tècnic i professional de l’Ajuntament.

 

 

El més llegit

I després