I després

Crida a totes les entitats cíviques de SFG per organitzar la II Marató de Donació de Sang

Compartiu aquesta història

El dijous, 4 de novembre, les entitats, associacions, grups musicals i altres col·lectius de caire cultural, social, esportiu i de tots els àmbits estan convidades a una reunió informativa a les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
En aquesta reunió es començaran a decidir, a través de la participació de cadascuna, les intervencions i pactar el programa a seguir previst el dia de la Marató de Donació de Sang, el 18 de desembre.
De moment des de la regidoria d’Acció Social, la seva regidora, Magda Lupiáñez, ja ha avançat l’enunciat de la Marató d’enguany: “Junts, ens podem superar”.
I és que l’interès de la regidora és que amb la presència del màxim nombre de persones i col·lectius en la Marató s’aconsegueixi assolir un nombre alt de donacions. Si es pot, fins i tot, superar les 515 del 2008, una xifra molt alta segons els responsables mèdics a Girona.
Es vol que la jornada sigui lúdica i festiva, amb la intervenció de grups musicals locals, corals, joves, infants, entitats esportives i de tota mena, per fer que la celebració sigui lluïda i alhora s’aconsegueixi la finalitat social que es pretén.

El més llegit

I després