I després

Crida a la gent gran de Sant Feliu que encara no ha rebut la trucada de l’Ajuntament

Encara no s'ha pogut arribar a totes les persones majors de 70 anys de la ciutat, que és l'objectiu d'aquesta iniciativa engegada pel consistori guixolenc fa unes setmanes. Es demana a la gent que encara no hagi rebut la trucada en qüestió que telefoni directament al 972 32 70 00 per informar de la seva situació.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va iniciar fa unes setmanes una iniciativa solidària per mitjà de la qual telefona a totes i cadascuna de les persones majors de 70 anys de la ciutat guixolenca. Malauradament, però, encara no s’ha pogut arribar a la totalitat de persones que conformen aquest col·lectiu, una circumstància derivada de diversos factors:

  • La persona en qüestió no agafa el telèfon. Bé perquè no arriba a temps de despenjar l’aparell, bé perquè desconfia del fet que aparegui en pantalla un “número ocult”. En aquest segon cas no ha de sorgir cap mena de preocupació: si es truca des d’un número ocult és per tal de garantir la privacitat dels empleats de l’Ajuntament que estan realitzant aquesta tasca des dels seus telèfons personals.
  • No consta cap número de telèfon al padró municipal.
  • Número de telèfon erroni o obsolet.

Amb tots aquests supòsits, si encara no heu rebut la trucada en qüestió truqueu directament al número d’atenció de l’Ajuntament 972 32 70 00, disponible cada dia (de dilluns a diumenge) entre les 9h del matí i les 19h del vespre. Informeu de la vostra situació i així podrem incloure-us al llistat de números de telèfon.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és atendre les necessitats del col·lectiu de gent gran, especialment vulnerable als efectes de la COVID-19. A cada trucada se’ls pregunta pel seu estat de salut, si tenen qualsevol tipus de necessitat o si requereixen d’informació relacionada amb el context actual.

El més llegit

I després