Un any més, aquest ja serà el 20è, es torna a posar en marxa la Campanya de Joguines que es divideix en dues parts: 1.- La Recollida. 2.- Els Destinataris.
La recollida:  Es considera que tot nen i nena mereix jugar amb la mateixa qualitat i en igualtat d’oportunitats, amb la qual cosa només s’accepten  joguines noves ó que estiguin en bon estat i que no siguin bèl·liques.
Una vegada es disposa de  les joguines, llavors el voluntaris fan el triatge, la classificació per edats, les emboliquen i fan els lots individualitzats per cada nen ó nena.
El punts de recollida de les 3 poblacions de la nostre àrea d’influència, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i Santa Cristina d’Aro, Seran: El Centres Cívics, les  Escoles, La Seu de Creu Roja (horari de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 19:30 hores).
Els Destinataris: Son nens i nenes d’edats compreses entre els 0 i el 10 anys de famílies amb escassos recursos econòmics.
Cal que aportin la següent documentació: DNI o permís de residència o similar del pare i la mare. Llibre de família (pot ser fotocòpia). Document acreditatiu dels ingressos familiars.
Llocs i període d’inscripcions: Sant Feliu de Guíxols: A les oficines de Creu Roja del 22 al 26 de novembre,  de les 16 a les 19 hores.
Castell-Platja d’Aro i S’Agaro: A la Casa Lila  del 22 al 26 de novembre, de les 10 a les 13 hores.
Santa Cristina d’Aro: A l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, del dia 22 de novembre al 3 de desembre, de les 10 a les 13 hores.