A la venda les entrades pel festival per La Marató de TV3 que se celebrarà al teatre de SFG el 4 de desembre

Feia anys que a Sant Feliu no se celebrava un festival de les característiques del que el dissabte, 4 de desembre se celebrarà al Teatre-Auditori municipal i en el qual hi participaran la Coral Cypsella, l’ Orquestra d’acordions Mòdul-4 de Cerdanyola del Vallès, el grup Llops de Mar, el cantautor Sé, el grup La Taverna i Back on time (Alícia Calzada i Nacho Alonso) amb presentació a càrrec del periodista Josep Maria Alejandre.
El concert se celebrarà en horari familiar (6 de la tarda) i la recaptació es lliurarà als promotors de La Marató que, aquest any, incideix en les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.
Malgrat que encara falten uns dies, les entrades anticipades al preu de 10 euros es poden adquirir, anticipadament, a l’Oficina de Turisme, als baixos de l’Ajuntament.
Presenta: Josep Maria Alejandre.
Recordeu, dissabte, 4 de desembre a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Municipal; Sant Feliu amb la Marató de TV3 a benefici de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.
Les entrades anticipades ja es troben a la venda a l’Oficina de Turisme al preu de 10 euros.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació