I després

Cremen de matinada les restes vegetals de la nevada a Santa Cristina

Compartiu aquesta història

Un foc que es va iniciar pocs minuts abans de les sis de la matinada a les restes vegetals de la nevada que s’acumulen a Santa Cristina d’Aro va tenir els bombers més de sis hores treballant-hi per apagar-lo totalment i evitar que revifés. El regidor de Medi Ambient, Jordi Mulà, va indicar que tot apunta, sobretot per l’hora en què es va produir, que es tracta d’un foc provocat. No obstant això, una investigació ho haurà de confirmar. Les restes vegetals cremades es trobaven en un camp de terra de la zona esportiva que l’Ajuntament havia habilitat perquè els propietaris de finques hi portessin les restes vegetals que havien acumulat com a conseqüència de la nevada del passat març.
Aquest camp de futbol havia acumulat una densa massa de restes vegetals. A finals del mes de juny, es va començar a triturar la massa forestal i encara hi segueixen, ja que com va puntualitzar el regidor de Medi Ambient, continuament encara hi ha gent que hi porta restes vegetals.
Així, sobre les sis del matí d’aquest dijous, tot apunta que un o varis individus van prendre foc a les restes vegetals. Els bombers, segons van informar, van rebre l’avís deu minuts abans de les sis i hi van destinar fins a 11 dotacions, una d’elles aèria. Segons va apuntar Jordi Mulà, es va cremar quasi la totalitat de la massa forestal. El fet que no hi hagués cap màquina treballant a l’espai ni que s’encengués de dia, fa sospitar que l’incendi fos provocat. (Diari de Girona)

El més llegit

I després