I després

CREMA DE 8 CONTENIDORS I INTOXICACIÓ D’UNA FAMÍLIA

Compartiu aquesta història

Bombers de la Generalitat ha informat a Ràdio Sant Feliu que la passada matinada varen rebre set avisos, sis que tenien a veure amb la crema intencionada i indiscriminada de contenidors i un altre per una intoxicació per monòxid de carboni en un domicili.

Quant a la crema de contenidors, un home de 30 anys amb problemes mentals i veí de Sant Feliu fou detingut com a presumpte autor de la cremadissa de 8 contenidors d’escombraries, que va iniciar al carrer Sant Pere, a tocar del bar City Arms, davant de número 44, rebent l’avís a les 2:20 hores de la matinada.

El segon avís als bombers arribava de la Rambla Generalitat a les 2:58 hores per la crema del contenidor que es trobava davant de l’edifici 32-34.

Deu minuts més tard cremava el que es trobava davant del número 2 del carrer Goya, en el mateix àmbit del barri de Tueda, on el piròman va cremar a les 3:15 hores el de la plaça Gaziel, tornant a pujar a la Rambla Generalitat per incendiar el que es trobava davant del número 25.

En tots els casos anteriors es va cremar un únic contenidor però l’autor va rematar el seguit d’actes vandàlics incendiant els tres contenidors de la Plaça Empordà, l’avís del qual es va rebre a les 5:15 hores.

En tots els casos hi va intervenir un camió dels bombers, que també varen realitzar un servei en el carrer Granada número 67, al barri de Vilartagues, en un edifici de dos habitatges, on una caldera va provocar una intoxicació a una família de quatre persones que habitava el pis superior.

La mala combustió de l’aparell va provocar que el matrimoni i els seus dos fills patissin una intoxicació lleu per aspiració de monòxid de carboni i foren traslladats a l’Hospital de Palamós.

Els bombers varen precintar la caldera del pis superior i també varen realitzar una inspecció a la instal·lació del primer pis, determinant que es trobava en bones condicions.

 

El més llegit

I després