L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ofereix a emprenedors i emprenedores un servei de coworking, sota el nom de Coworking Guíxols, que és un espai de treball compartit amb diversos nous empresaris que incien els seus projectes, sense grans costos inicials. És un local on existeixen punts de treball, amb taula-escriptori, connexió amb fibra òptica, llum, i serveis extra com ara sala de reunions o sala de formació, a més de tots els serveis com electricitat o aigua.

La filosofia del projecte és permetre allotjar persones emprenedores i empresàries que iniciïn el seu projecte empresarial a Sant Feliu. El funcionament és el següent: es paga una taxa, semblant a un lloguer, que permet tenir una clau del recinte i treballar en qualsevol moment del dia o la nit, amb un preu mensual de 129 euros els tres primers anys.

També es pot llogar el punt de treball per setmanes, a un preu de 32,25 euros/setmana. A l’espai Coworking Guíxols hi ha vuit punts de treball en un recinte ubicat al carrer de Sant Adolf, 18. Disposa de 112,82 metres quadrats amb les següents característiques:

•Espai condicionat amb mobiliari de treball, de 65,28 m2 en total, destinat a 8 persones en punt de treball. Cada persona disposa d’una taula, cadira i armariet privat, amb calaixos privats amb clau.
•Sala de reunions, amb capacitat per a 8 persones, de 19,20 m2, i equipada amb taula llarga, 8 cadires, pissarra i projector.
•Estudi de gravació d’11,30 m2.
•Sala de control i servidors informàtics de 7,86 m2.
•Lavabos de 2,95 m2.
•Neteja, seguretat i manteniment.

L’espai pot funcionar, de forma ininterrompuda, tots els dies de la setmana durant tot l’any. Disposa de taquilles i, prèvia petició, d’una sala de formació amb capacitat per a 20 persones, equipada amb projector, taules, cadires, taula presidencial i instal.lació per connectar ordinadors, ubicada a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici de Guíxols Desenvolupament situat a l’estació d’autobusos de la ciutat.

Trobareu més informació fent clic aquí i accedint a la pestanya de la part esquerra que porta el nom de ‘Allotjament empresarial’. També podeu contactar amb l’àrea responsable fent clic aquí.