I després

CONVENI ENTRE CONFRARIA I NÀUTIC

Compartiu aquesta història

La Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols i el Club Nàutic del municipi van signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’estrènyer vincles entre les dues entitats el passat 17 de novembre. L’acord el van signar en nom de la Confraria el seu Patró Major, Carmelo Martínez, i en el del Club Nàutic el seu president, Albert Rosés. Preveu, entre altres iniciatives, la gestió d’espais i serveis comuns –com la gasolinera– i l’aplicació de tarifes especials per als vaixells de pesca en l’ús de la grua del Club. “El conveni fixa la base per unes relacions futures de cordialitat i cooperació entre les dues entitats”, van destacar tant el Patró Major com el president del Club Nàutic durant la materialització de l’acord.
La Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols és una corporació pública sense ànim de lucre que representa el sector pesquer i l’activitat extractiva pesquera dins del seu àmbit que abraça des de la desembocadura del Ridaura fins a Cala Salions. La Confraria agrupa empresaris –armadors–, tècnics –patrons i mecànics– i tripulants, i els seus òrgans directius mantenen la paritat entre els col·lectius, a més de representar proporcionalment cadascuna de les arts pesqueres a les quals pertanyen.
El Club Nàutic Sant Feliu és una associació esportiva sense ànim de lucre que es va traslladar de la Punta dels Guíxols a l’escullera del port l’any 2005 i va renovar les seves instal·lacions per oferir la màxima comoditat i seguretat en l’amarrament. Ocupa uns 35.000 metres quadrats de superfície entre la zona de pantalans –amb capacitat per 439 embarcacions de fins a 60 metres d’eslora–, la zona tècnica, l’Escola de Vela i la seu social.

El més llegit

I després