I després

Continua el setge dels immigrants a la deixalleria, també a plena llum del dia, per aconseguir ferralla

Compartiu aquesta història

Tot i que no s’ha produït cap incident, la presencia d’immigrants que campen per la deixalleria a la recerca de ferralla, fins i tot a la llum del dia, intimida a alguns usuaris ja que estan a l’aguait de la càrrega que s’hi porta i abans que es llenci als contenidors la demanen i fugen immediatament pel mateix forat d’accés que han fet a la tanca perifèrica.
No és una situació aparentment perillosa però si força incòmoda per als ciutadans que s’avenen a reciclar i que fan l’esforç de desplaçar-se fins a aquest equipament ja que es troben en una situació que genera desconfiança atès que no es volen allunyar dels vehicles en trobar-se envoltats de persones estranyes que surten corrents del bosc i entren per aquest accés que està envoltat de deixalles del centre d’abocament com ara matalassos, neveres, cadires, cartrons i altres rampoines que desmereixen el paisatge de l’entorn.
Els treballadors mostren la seva impotència davant aquesta situació que ja fa més d’un any que denuncien a l’espera de l’anunciada tanca d’obra que s’ha decidit posar al voltant del recinte que , sembla ser, serà l’única manera de solucionar el problema tot i que, si els “visitants” continuen amb aquesta actitud, una simple porta oberta també pot ser un accés lliure ja que, ni la presència d’un policia local a la tarda, no els ha fet canviar en la seva forma d’actuar.
Sabem que l’alcalde va anar a parlar personalment amb aquest grup d’immigrants que li varen venir a dir que és l’única sortida que veuen per sobreviure i millor això que no pas dedicar-se a cometre actes delictius.
En alguna ocasió, en l’apartat de precs i preguntes del Ple, el PSC ha adreçat preguntes al govern sobre aquesta qüestió. Consultades fonts de l’equip de govern, asseguren que es dedicarà una partida en els pressupostos del 2011 per fer front a la despesa que suposa fer un mur de tanca d’aquest equipament municipal.

El més llegit

I després