I després

CONSOLIDANT EL ROCK & TAPES

Compartiu aquesta història

Setmana de repòs pels emprenedors components de TZVR (Atzavara) que fa una setmana que varen celebrar el seu segon Rock & Tapes a diversos bars i restaurants de Sant Feliu de Guíxols, on diversos cantautors i grups varen oferir concerts de diferents estils en format acústic aptes per a tots els públics.
Una iniciativa que per segon any consecutiu, ha dinamitzat durant un cap de setmana sencer aquest sector hoteler on la música les tapes i la cervesa han combinat d’una forma distesa aportant una oferta que cal que tingui el suport dels ciutadans per tal que es converteixi en un clàssic de la programació musical a Sant Feliu tal i com ja fan amb el SantFeliuFest, que ja s’ha convertit en un dels referents de la música independent al nostre país.
Els organitzadors van incorporant nous locals i músics que troben en aquests espais, escenaris on anar creixent musicalment, que és una altra de les virtuts que tenen aquest tipus d’esdeveniments.
És important, també, la resposta dels propietaris de bars i restaurants que veuen en aquest tipus d’iniciatives noves fórmules de col·laboració i de promoció dels seus locals a nous públics i potencials clients creant vincles que enriqueixen la vida social de la ciutat.
Els locals del Rock & Tapes 2014 foren: El Molí de Vent, Butron Berria, Hot Dog, Madame Fil, La Cava, SQR Cafè, Bar Chic i La Carbonera que, com es pot comprovar, estan escampats intencionadament arreu del municipi per tal de distribuir els concerts per tots els racons amb els convidats d’aquesta segona edició que varen ser: El petit de ca l’Eril, Alberto Montero, Tom Hagan, Cálido Hom, Linia Maginot, Ask The Dust i Smoking Bambino.
A la foto que il·lustra aquest article, una part dels organitzadors, el duet Cálido Home i la regidora de Promoció de la Ciutat, Pilar Giró

El més llegit

I després