Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Bisbal han detingut aquest divendres dos homes de  27 i 28 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Sant Feliu de Guíxols i La Bisbal d’Empordà , com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força a l’interior de domicili.
Durant els mesos de febrer i març es van produir nou robatoris en domicilis de la urbanització Mas Pinell, al terme municipal de Torroella de Montgrí. Els mossos van comprovar que tots els robatoris presentaven el mateix modus operandi, els lladres fracturaven de la mateixa manera les finestres per accedir a l’interior dels habitatges.
Concretament, durant el mes de febrer es van cometre tres robatoris a l’interior de domicili d’on van sostreure diversos televisors i van produir danys al mobiliari dels habitatges.
Durant el mes en curs, els lladres van violentar sis domicilis d’on van obtenir nombrosos televisors i petits electrodomèstics.
Arran de tots aquests fets, els mossos van iniciar una investigació, que va donar fruit la matinada del 21 de març. Els mossos van localitzar dos homes a l’interior d’una casa amb armes simulades, eines susceptibles de ser emprades per cometre delictes i els objectes que havien sostrets.
Seguidament, els agents van localitzar un pàrquing on es trobava la resta del material sostret.
Els detinguts, amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà.