I després

Concert solidari del Montclar al teatre

Compartiu aquesta història

Pedro Burruezo & Bohèmia Camerata i la Coral Cypsella oferiran un cant a la solidaritat el dissabte dia 2 de març, a les 19.30 hores, en un concert solidari organitzat pel Centre Excursionista Montclar al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu a benefici d’Intermon Oxfam Trailwalker on repetiran “Misticísssimus”, un espectacle que ja, es va poder contemplar en el marc del Festival de la Porta Ferrada 2012 dins del minicicle “Música i Mística del Segle XXI”.
Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme o des d’una hora abans de l’inici del concert a la taquilla del teatre al preu de 6 euros.
Aquesta unió ja ha fet un recorregut per diversos escenaris com la seva presència en el BarnaSants i ha actuat a TV3 (com es pot contemplar des de fa uns dies en el vídeo recomanat del nostre web) i s’han enriquit mútuament amb aquesta experiència.
Pedro Burruezo & Bohèmia Camerata ja són vells coneguts a Sant Feliu per les seves actuacions en espais com l’església interpretant peces aconseguides en la seva recerca en la música d’arrels medievals, cants de Al-Andalus, de la Catalunya jueva, de trobadors llunyans, etc. i que ara ofereixen amb una perspectiva absolutament contemporània. Canten en català, àrab clàssic, llatí, castellà modern i antic, italià, amb versos inspirats en poetes místics del món medieval de les tres religions abrahàmiques, com San Juan de la Cruz, Ibn Al-Arabi de Múrcia, Maimònides, Els Pares del Desert, Kabir, etc. Entre el pretèrit i el futur i per a tots els públics.
La Coral Cypsella, formada l’any 1984 està formada per 35 cantaires de diverses edats i ha participat en diferents festivals i mostres de cant coral en diverses poblacions del nostre país i també ha actuat a Alemanya, França, Anglaterra i Itàlia. Des de la seva fundació la Coral Cypsella ha anat engrossint el seu repertori amb peces de tot tipus: clàssiques, litúrgiques, populars catalanes i aquesta experiència els ha permès experimentar entre les arrels i l’avantguarda.
Com apuntàvem al principi, el concert l’organitza el Centre Excursionista Montclar i podeu seguir les seves activitats al facebook/cemontclar

El més llegit

I després