La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sant Feliu de Guíxols ha enviat una nota en la qual informen que “un procés depressiu agreujat per la pressió a que el sotmetia CaixaBank per la seva hipoteca va portar al suïcidi el dimarts dia 1 a un membre de la PAH de Dènia, un veí de 52 anys de Pego, de qual la seva família ha demanat que es reservi la identitat”.
Per tal motiu, la tarda del divendres, 4 d’abril, a les vuit del vespre, a petició de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Dènia, un centenar de PAH’s de tot Espanya es varen concentrar davant els seus ajuntaments en un acte de solidaritat amb el seu company mort, “que ve a fer més llarga la llista de persones que s’han llevat la vida per causa les problemes per pagar la hipoteca, les pressions i amenaces dels bancs o la impossibilitat de suportar situacions de desnonament i quedar-se sense habitatge. En molts pobles i ciutats les instal·lacions de CaixaBank han estat empaperades amb pasquins i cartells de protesta contra la política financera  de l’entitat en relació als deutes hipotecaris”.
La foto recull la concentració davant l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en la acció organitzada per la PAH de la ciutat.