“Fa set anys la Junta Directiva actual va iniciar, agafant les regnes de l’EF Sant Feliu un doble objectiu, gestionar el Club de Futbol Base i treballar per millorar les relacions amb els Clubs sèniors de la ciutat i així donar més potencial al futbol ganxó.

En els darrers dies la nova situació dels equips ha obert tota una sèrie d’especulacions que aquesta nota pretén aclarir. S’ha hagut d’esperar que es tanqués el període electoral de l’EF Sant Feliu, finalitzat el passat dia 15, per poder fer aquesta nota després de saber que es podrà donar continuïtat al projecte de la Junta Directiva actual.

Fa tres temporades la Junta de l’Escola es feia càrrec de Vilartagues CF i en fa dues es va assumir l’AD Guíxols amb un objectiu molt clar i que des de l´inici es va explicar a tots els agents implicats, tant jugadors com socis. L’objectiu ha estat des del primer moment l’ascens del Guíxols a Primera Catalana agafant-lo a Segona Catalana i l’ascens del Vilartagues a Segona Catalana havent-lo agafat a Tercera, i des del primer dia s’ha treballat amb aquest objectiu.

Després de dues Temporades del Vilartagues amb bons resultats durant gran part de l´any, finalment l’objectiu de l’ascens no va ser possible. Per aquest motiu l’estiu passat i després de dues Temporades intentant-ho es va fer una nova aposta pel que fa a l’equip tècnic escollit per dirigir l’equip de cara a que enguany l’objectiu no s’escapés. La Junta Directiva va escollir l’opció que pensava en aquell moment més possibilitats donava per arribar-hi, ferma en la seva idea d’aconseguir l’ascens. Finalment el passat dia 10 de juny l’objectiu es va assolir a La Bisbal.

Si la Junta Directiva va fer aquesta aposta, és degut al fet que hi havia la certesa que tots els obstacles que federativament es podien plantejar estaven previstos i estudiats. La Temporada vinent el Vilartagues podrà jugar a 2a Catalana sense cap entrebanc fent els canvis necessaris: només caldrà no renovar la filiació a l’AD Guíxols a partir del 30 de juny d’enguany, i es podrà fer sense necessitat de fer canvis a la Directiva.

Així doncs la Temporada vinent Sant Feliu viurà un Guíxols-Vilartagues i des de la Junta l’objectiu seguirà essent el que el dia d’avui queda pendent, l’ascens de l’AD Guíxols a Primera Catalana. Mentrestant, el Vilartagues tindrà un nou objectiu i amb aquesta base es farà la plantilla de la Temporada vinent, com és objectiu dels recents ascendits, el del Vilartagues serà mantenir la categoria.

A partir d’aquí, la pilota determinarà el paper de cadascú a Segona Catalana, però la Junta Directiva treballarà en aquest sentit, com sempre amb un missatge clar i transparent per a tots.

JUNTA DIRECTIVA DE L’AD GUÍXOLS, VILARTAGUES CF I EF SANTFELIU”