I després

‘Comer de Cine’ és el nou llibre de Josep Pont que presenta aquest dissabte a La Casa Irla de Sant Feliu

El consultor, formador nutricional i escriptor, ens convida a un viatge on la màgia del setè art i la passió pel menjar s'uneixen per ensenyar-nos a gaudir de l'alimentació de manera més conscient i saludable

Compartiu aquesta història

Josep Pont presenta ‘Comer de Cine’, un llibre amb el qual ens convida a un viatge on la màgia del setè art i la passió pel menjar, s’uneixen per ensenyar-nos a gaudir de l’alimentació de manera més conscient i saludable.

La presentació del seu segon treball es farà aquest dissabte 15 de març a les 19:00 hores a La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, acompanyat del seu amic i membre de l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica Alfons Hereu.

El consultor, formador nutricional i escriptor, ens parla del seu llibre en el qual fa un viatge cinematogràfic a través de dotze pel·lícules.

Segons explica l’autor, és un llibre per a cinèfils i per a persones que volen cuidar-se i viure en plenitud, un text personal i autobiogràfic on ens comparteix les seves passions a la gran pantalla i tots els coneixements nutricionals. D’aquesta manera relaciona cada film amb un tema vinculat a l’alimentació conscient i saludable. A més, ens brinda pautes i consells pràctics per aplicar a la nostra vida diària i, com a toc especial, inclou un menú “de pel·lícula” inspirat en cada obra.

Tal i com ens explica el seu amic Alfons Hereu, Josep Pont és un guixolenc, fill de la coneguda nissaga del restaurant Les Panolles.

L’obra ens convida al cinema, amb bons aliments, records i lliçons de vida que podem fer nostres gràcies a els grans clàssics de tots els temps.

‘Comer de Cine’ de @plataformaeditorial ja està disponible i a la venda a llibreries i canals habituals.

El més llegit

I després