I després

Comencen les vacunacions Covid a nenes i nens de 5 a 11 anys. Consulteu els centres més propers

Ja es coneixen les dates de vacunació pediàtrica Covid per als infants de 5 a 11 anys, tant al CAP de Sant Feliu de Guíxols com a La Bòbila de Palafrugell.

Compartiu aquesta història

Ja es coneixen les dates de vacunació pediàtrica Covid per als infants de 5 a 11 anys, tant al CAP de Sant Feliu de Guíxols com a La Bòbila de Palafrugell.

► Pel que fa al CAP de Sant Feliu de Guíxols, les vacunacions es faran només a les nenes i nens que siguin usuaris d’aquest CAP. És imprescindible demanar cita prèvia a vacunacovidsalut.cat
Les vacunacions al CAP de Sant Feliu començaran el divendres 17 de desembre i es faran en horari de tarda. Els horaris s’aniran adaptant.

► Pel que fa a La Bòbila de Palafrugell, s’hi podran vacunar tots els infants que pertanyin a la Regió Sanitària de Girona. En aquest cas, la campanya començarà el 20 de desembre en horari de tarda. Els horaris s’aniran adaptant. És imprescindible demanar cita prèvia a vacunacovidsalut.cat

Les nenes i nens hi han d’anar acompanyats pels seus progenitors o un tutor legal. En cas que es vacunin sense estar acompanyats dels seus mares i pares, ho podran fer si presenten un document de consentiment informat, seguint la fórmula utilitzada amb la vacunació engegada a l’agost amb els adolescents d’entre 12 i 15 anys.

La vacuna que se’ls administrarà és la mateixa que la injectada en adults, però la dosi és un terç de la que s’administra als adolescents i adults. És la mateixa per un nen o nena de 5 anys que per un o una d’11 anys i caldrà administrar dues dosis separades per 8 setmanes.

Teniu tota la informació al web del Departament de Salut fent clic aquí.

El més llegit

I després