I després

CLUBS INFANTILS A SANT FELIU I SANT POL

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols estrena aquest dissabte 27 de juliol dos ‘Clubs Infantils’ que restaran oberts fins el 25 d’agost. Es tracta de dos serveis que s’ubiquen a la pròpia platja (una a la platja de Sant Feliu, i l’altre a la platja de Sant Pol), on hi haurà uns monitors de lleure que oferiran activitats adreçades als infants durant les hores compreses entre les 11h del matí fins les 13h i de 17 a 19h cada inclosos festius i caps de setmana.
En total fins a 20 nois i noies poden gaudir, de forma gratuïta i de forma simultània, aquesta oferta d’oci durant una hora com a màxim. Serà el moment en què els pares podran aprofitar per anar-se a banyar tranquil.lament o a qualsevol altre indret, sabent que els infants estan ben cuidats i amb nens i nenes de la seva edat, que va de 3 a 12 anys.
Els infants faran en aquests clubs activitats com tallers, manualitats, jocs, animació…
La iniciativa forma part d’un paquet de mesures que l’Ajuntament vol anar implementant progressivament de cara a potenciar productes i serveis adreçats a turistes que vénen amb família, sobretot amb nens. Des de l’Ajuntament, l’Àrea de Promoció de la Ciutat, Platges i Turisme, junt amb la Brigada, treballen des de fa temps per dotar Sant Feliu de Guíxols de nous serveis que permetin afegir confort i comoditat als pares que vénen amb infants.
Punt de Trobada
Lligat als dos clubs infantils, l’Ajuntament senyalitza amb dos tòtems un punt de trobada amb un dibuix d’una estrella de mar, per si el nen o nena es perd a la platja. Si algun nen i nena es perdés, només ha de buscar el dibuix de l’estrella per saber que allà hi ha el club infantil i el punt de trobada.
Polseres identificatives
Els monitors que s’encarreguin de la dinamització d’aquests dos espais facilitaran una polsera a cada nen on hi ha la identificació de l’infant junt amb el telèfon mòbil del pare o mare. Així, en el cas que algun infant tingui alguna dificultat, problema, o es perdi, es podrà localitzar fàcilment a l’adult responsable.
Arrancada durant la Festa Major
L’Ajuntament de Sant Feliu ha volgut posar en marxa els dos clubs infantils aquest mateix 2013. En part és una prova pilot per allargar més dies la proposta a l’estiu del 2014, de manera que s’aniran avaluant i corregint les diferents mancances detectades, per anar-les convertint en millora de cara a la propera temporada.
També cal comentar que l’obertura és des de finals de juliol forma part d’un paquet de mesures indispensables de cares a assolir la certificació de Sant Feliu de Guíxols com a destinació de turisme familiar.

El més llegit

I després