Campionat de 25 anys de petanca a SFG

El Club de Petanca Vilartagues organitza, per al 4 d’agost, el campionat “25 anys de Petanca” en commemoració de la creació d’aquesta entitat esportiva i de lleure.
La competició serà de dupletes i el sistema de joc Grup Suïs  (Classificant-se dos equips a general i dos equips a consolant.  Els classificats per a la tarda, ja tenen premi assegurat).
Inscripcions han d’estar formalitzades abans del divendres, 2 d’agost i cal fer-les trucant únicament des de les 15:00 h. fins les 19:00 h. tot trucant als telèfons : 972-32 20 12 – Club o bé al mòbil: 609 964 173 (Miguel). El preu és de 12 euros per dupleta.
L’inici de la competició és a les 9 del matí a les pistes Club de Petanca Vilartagues, a situades al costat de la deixalleria municipal, on hi haurà servei de bar amb entrepans calents.
Els premis per a les categories General i Consolant seran: 1er: 2 paneres+2 pans  de 3 quilograms, 2on: 2 paneres+ 2 pans de 3 quilograms, 3er: 2 paneres i 4rt: 2 paneres
Els premis dependran del nombre de jugadors participants en el torneig.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació