I després

Club de Fútbol Sala Sant Feliu

Compartiu aquesta història

En un mal partit el CFSSFG va rescatar un punt de la pista del darrer classificat. Després d’una primera part per oblidar, l’equip va reaccionar a set minuts del final, en els quals va recuperar una desavantatge de quatre gols.

El joc de l’equip guixolenc a la primera part va ser la causa per la qual no es guanyar el partit. Davant d’un equip tancat al darrere, els ganxons no van trobar forat per on foradar la porteria local, d’una banda no van tenir paciència per jugar la pilota en atac i per altre no van defensar com calia els contraatacs rivals. Així doncs el balanç va ser clar, als onze minuts 4-0 en contra, marcador que va condicionar tot el partit. A final dels primers vint minuts Dani va començar la reacció escurçant distàncies.

La segona part el guixolencs van sortir amb una altre mentalitat, encara que va començar malament amb el 5-1 local. Adrià donava esperança fent el 5-2 a porteria buida, però uns minuts més tard el 6-2. A set minuts pel final va sortir el porter jugador i les coses un cop més van sortir bé. Primer Dani i després Carles començaven a anivellar el partit 6-4. A tres pel final David Mayo feia el 6-5 i a un minut pel final David Rodríguez culminava la remuntada amb l’empat a sis final. A més, a falta de cinc segons els de Sant Feliu van estavellar la pilota al pal la qual cosa hagués completat la remuntada, però aquest cop no es va produir el miracle.