I després

CLOENDA DEL PROJECTE ROSSINYOL

Compartiu aquesta història

Dijous, 21 de maig, es va celebrar la festa de cloenda del Pojecte Rossinyol. Enguany hi ha una novetat: en comptes de fer-se a l’Ajuntament es va convocar en les dependències de l’Àrea d’Ensenyament (Carrer de Pécher, 7-19) a les 19 h.
Es tracta d’un projecte de mentoria per afavorir la inclusió i integració de l’alumnat estranger.
Es basa en el treball voluntari de l’alumnat universitari que, degudament format i acompanyat el desenvoluparà al llarg del curs. Aquest projecte es desplega gràcies al repartiment de compromisos i responsabilitats entre la UdG i l’enllaç territorial que és el representant de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Va dirigit a nens i nenes en risc d’exclusió social, d’origen estranger, amb dificultats per comunicar-se en català (però amb un coneixement mínim de la llengua per poder-se comunicar amb el mentor/a), procedents de famílies amb dificultats econòmiques i amb absència de referents universitaris en l’entorn familiar. Consisteix en una mena d’acolliment fora de l’escola i fora de l’horari escolar on un universitari o ex-universitari li fa de “germà gran”.

El més llegit

I després