I després

Cinema a Casa Irla i Beca Josep Irla

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, 24 de maig 22:00h. el cineasta Raül Contel (Barcelona,1949), guanyador del Trofeu Líl.lia a la millor pel.lícula i millor direcció pel conjunt de la seva obra en el darrer FIFACB, el 1982, ens projectarà les seves versions restaurades i les noves obres realitzades.
Contel roda el seu primer curt en Super-8 als deu anys i, a partir de 1980, ja en 16 mm, obres tan guardonades com Amort, Cos trencat o Seqüències d’un grup, projectades al Festival de Cinema de la Costa Brava de la nostra ciutat. En 35 mm i professionalment, roda L’home ronyó (1983), Crits sords (1984) i Gent de fang (1991). Ens presenta una selecció de la seva obra, tan personal que ha fet difícil la seva distribució comercial i ha quedat gairebé inèdita. *Gratuït .
Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreçant un correu a casa@irla.cat
BECA:
La Fundació Josep Irla, en conveni amb la Diputació de Girona, convoca la Beca d’Estudi President Irla 2013. Aquesta Beca, de caràcter anual, té com a objecte d’estudi el pensament, l’obra i la vida de la generació de republicans gironins de la qual Josep Irla i Bosch, president de la Generalitat a l’exili, i fill de Sant Feliu de Guíxols, n’és la personalitat més destacada.
La Beca Irla s’atorga al millor projecte d’estudi inèdit en el camp de la història del republicanisme a les comarques gironines i està dotada amb 6.000 € i hi poden optar les persones investigadores que, de forma individual o col·lectiva, presentin una proposta d’estudi d’acord amb les bases establertes que podreu trobar entrant a la següent adreça: http://www.irla.cat/becairla2013/bases.html

BECA IRLA (1)*La imatge de capçalera és un mural pintat per Guillermo Soria per encàrrec de l’Ajuntament de Girona amb motiu de la inauguració de la plaça Josep Irla i Bosch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El més llegit

I després