L’associació de comerciants del centre de la ciutat (des de fa un any Guíxols Comerç i Turisme) i l’Associació de Comerciants de Vilartagues han formalitzat la seva unió després de setmanes de converses entre ambdues Juntes directives i l’Ajuntament com a mediador, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projectes Estratègics.

D’aquesta manera compartiran un únic pla d’accions i l’estructura organitzativa amb la que fins ara comptava Guíxols Comerç i Turisme, amb David Novi com a president i la incorporació a la junta de tres membres de la de Vilartagues.

Ambdues associacions valoren molt positivament la unió, amb intenció de mantenir una bona sincronització amb les àrees de Comerç i de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu i treballar conjuntament amb promoció econòmica.

La regidoria, durà a terme un pla de dinamització comercial amb la col·laboració de l’associació com a agent implicat en l’estudi previ i l’aplicació de l’esmentat pla.

Un dels projectes que ja està en marxa és el batejat com a “Guíxols Obert”, que consistirà en donar vida als locals comercials tancats del centre comercial per donar continuïtat i visibilitat a tot l’eix comercial.

Amb la unió es vol demostrar que Sant Feliu té potencial comercial en el seu global i trencar amb la barrera psicològica que separa el centre històric de la part alta de la ciutat.