CENTRE CIUTAT I VILARTAGUES UNITS PEL COMERÇ

L’associació de comerciants del centre de la ciutat (des de fa un any Guíxols Comerç i Turisme) i l’Associació de Comerciants de Vilartagues han formalitzat la seva unió després de setmanes de converses entre ambdues Juntes directives i l’Ajuntament com a mediador, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projectes Estratègics.

D’aquesta manera compartiran un únic pla d’accions i l’estructura organitzativa amb la que fins ara comptava Guíxols Comerç i Turisme, amb David Novi com a president i la incorporació a la junta de tres membres de la de Vilartagues.

Ambdues associacions valoren molt positivament la unió, amb intenció de mantenir una bona sincronització amb les àrees de Comerç i de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu i treballar conjuntament amb promoció econòmica.

La regidoria, durà a terme un pla de dinamització comercial amb la col·laboració de l’associació com a agent implicat en l’estudi previ i l’aplicació de l’esmentat pla.

Un dels projectes que ja està en marxa és el batejat com a “Guíxols Obert”, que consistirà en donar vida als locals comercials tancats del centre comercial per donar continuïtat i visibilitat a tot l’eix comercial.

Amb la unió es vol demostrar que Sant Feliu té potencial comercial en el seu global i trencar amb la barrera psicològica que separa el centre històric de la part alta de la ciutat.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació