I després

CELEBRACIÓ DELS 25 ANYS DEL CAP DE SFG

Compartiu aquesta història

El dia 4 de maig es van complir 25 anys de l’obertura del CAP (Centre d’Assistència Primària) de Sant Feliu de Guíxols després del seu trasllat des de les anteriors dependències de l’antic hospital fins la Casa del Mar, emplaçada entre els carrers Comerç, Luchana i Gravina.

Per commemorar aquesta data, el divendres de la setmana passada es va organitzar al Centre Cívic Tueda una trobada del personal que durant aquests 25 anys ha prestat els seus serveis tant a l’ambulatori ganxó com als altres dos que pertanyen a l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols: el de Santa Cristina d’Aro i el de Castell Platja d’Aro.

Enmig de la trobada, que va comptar amb un aperitiu, el director de l’àrea bàsica, Roger Fitó comentava la trobada en els nostres micròfons: “Volíem fer un reconeixement públic a la tasca portada a terme per totes aquelles persones que durant aquests vint-i-cinc anys han prestat els seus serveis en aquest centre i per la feina que es fa dia a dia per atendre a la població de l’Àrea Bàsica i, per altra banda, també hem convidat a aquells actors amb els que tenim contacte habitualment com és el cas dels ajuntaments, policies locals, serveis socials, mossos, les escoles, etc. per agrair que ens ajudin a portar a terme la nostra feina dia a dia., ja que gràcies a ells tot és més fàcil”.

A més del director, entre altres, també varen prendre la paraula els doctors Antoni Beltran, en Joan Rovira, el primer coordinador, Pepe Lafont, i la infermera Caro Comas, que varen perfilar el seu recorregut i les experiències d’aquests 25 anys, dels quals es varen anar projectant imatges retrospectives en una pantalla.

Fitó es va mostrar satisfet “perquè acabem d’obrir el nou CAP de Platja d’Aro i de fet, en els últims 10 anys hem viscut com l’àrea bàsica ha millorat les instal.lacions dels tres municipis i tenim uns centres que són perfectament capaços d’atendre en condicions a la població”.

A l’Area Bàsica hi treballen 25 metges, 25 infermeres i 15 persones a l’administració, personal que augmenta en el període estival amb 4 metges, 4 infermeres i 4 administratius més.

-Una foto de l’acte del passat divendres i una de reivindicativa de les que es varen projectar:

El més llegit

I després