I després

CELEBRACIÓ A SANT FELIU DE GUÍXOLS DEL SANT ANTONI ABAT

Compartiu aquesta història

El proper 24 de febrer se celebra a Sant Feliu de Guíxols La Festa de Sant Antoni Abat. A partir de les 11 del matí es faran els Tres Tombs, seguidament de la benedicció dels animals i a les 13h una exhibició eqüestre de Santi Serra.

El lloc de celebració serà l’entorn del passeig de Rius i Calvet i la platja.
Es calcula que unes 1.500 persones varen assistir el passat any a les activitats programades del Sant Antoni Abat de Sant Feliu . Un any més l’atractiu principal serà l’espectacle del genet Santi Serra, que aquest any porta el seu xou més espectacular amb tot el seu potencial.

En Santi Serra Camps no només és un genet, el seu espectacle neix del seu amor als animals heretat de la seva família, que era una apassionada dels cavalls i que, de ben petit, a la localitat de Manlleu, on va néixer l’any 1988, ja feia equilibris damunt d’ells.
Per poder fer els seus espectacles, explica que va haver d’estudiar els comportaments dels cavalls àrabs amb què comptava la família per tal de conèixer qüestions de lideratge, de reproducció, etc. Es tractava més d’aconseguir una comunió que no pas una tòpica doma o un mètode d’ensinistrament.

Serra aplica en els seus admirats espectacles situacions que havia somiat amb els seus equins i les ha adaptat a aquesta demostració que oferirà a la platja i entorn del passeig Rius i Calvet de la ciutat aquest mes de febrer.

El més llegit

I després